De Lindehof **   Bezorginfo 
De Lindehof **   x
Bestellen kan tot 12:00 uur een dag voor bezorging, of tot het maximum is bereikt.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
4-gangenmenu De Lindehof**
di t/m za bezorgd  
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
3-gangenmenu De Lindehof**
di t/m za bezorgd  
€ 70,00
€ 70,00 p.p.

Soenil Bahadoer combineert de Surinaams-Hindoestaanse smaken van zijn jeugd met de klassieke Franse keuken. Thuis uit eten met twee Michelinsterren. 

Kies bij de winkelwagen een bezorgdatum op dinsdag, donderdag of zaterdag.
De boxen zijn mits gekoeld bewaard 2 dagen houdbaar zodat er bijna iedere dag gedineerd kan worden.

x
ei

Nagerecht: Parfait
gluten

Kabeljauw: Rijstvel, kan sporen bevatten

Nagerecht: Chococrumble
lactose

Kreeft en Procureur: Pompoenpuree, Boter, kan vervangen worden door olie

Kabeljauw: Misocrème, Brandade, Boter, kan vervangen worden door olie, Saus van kokos en sereh
Ibericovarken: Boter, kan vervangen worden door olie, Karweijus, Wortelpuree

Nagerecht: Parfait, Ganache, Pinda/chocoladecrème
noten

Nagerecht: Pinda/chocoladecrème
peulvruchten

Kreeft en Procureur: Tofu

Ibericovarken: Groente
schaal-schelpdier

Kreeft en Procureur: Kreeft

Kabeljauw: Kreeft
vis

Kabeljauw: Kabeljauw
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

4-gangenmenu De Lindehof**

inclusief brood van Vanmenno

- Kreeft met langzaam gegaarde procureur en saus van Koreaanse tofu

- Kabeljauw met kreeft, rendang van spitskool en saus van kokos en sereh

- Gestoofd Ibericovarken met bospeen, groenten en saus van karwij

- Chocolademousse met pinda crèmeux en citrus

Al onze producten kunnen allergenen bevatten

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


di t/m za bezorgd
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

3-gangenmenu De Lindehof**

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

- Kabeljauw met kreeft, rendang van spitskool en saus van kokos en sereh

- Gestoofd Ibericovarken met bospeen, groenten en saus van karwij

- Chocolademousse met pinda crèmeux en citrus

(x) Twee broodjes per persoon.

Al onze producten kunnen allergenen bevatten

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


di t/m za bezorgd
€ 70,00
€ 70,00 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

De Lindehof is een restaurant in Noord-Brabant, van chef-kok Soenil Bahadoer.  Het restaurant heeft twee Michelinsterren.
website de Lindehof.

Bekijk ook de andere restaurants.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe menu's.

837
1358
1639
1641
SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.