Cook Like a Chef Events    Bezorginfo 
Cook Like a Chef Events    x
Op locatie.
Bestel tijdig voor de Kerstdagen. Uiterlijk tot donderdag 19 december. Extra ingelaste bezorgdagen op 23 en 30 december.
Het aantal plaatsen is beperkt.
-
-
-
-
-
Mocht u op 24 of 25 december willen lunchen of dineren laat de box dan op 23 december bezorgen. Voor lunch of diner op 26 december de box op 24 december laten bezorgen.
Mocht u op oudejaarsavond willen dineren de box op 30 december laten bezorgen.
€ 179,50
€ 179,50 p.p.
Parkheuvel** summer BBQ event
Op aanvraag voor bedrijven  
€ 0,00
€ 0,00 p.p.
Bolenius* event
Op aanvraag  
€ 149,00
€ 149,00 p.p.

Tijdens deze evenementen dineer je niet alleen op sterrenniveau maar kun je actief aan de slag gaan met de bereiding. De gerechten zijn al voorbereid en onder leiding van onze chefs maak je de sauzen en warme gerechten af en de borden mooi op. Wie geen zin heeft om te koken, laat zich lekker bedienen met een glas wijn in de hand.

Voor bedrijven kunnen wij door het hele land op maat gemaakte events organiseren vanaf 12 personen.

 

x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Sidney Schutte** en De Librije*** Event

In samenwerking met
Cook Like a Chef,
Mevrouw Hamersma Kookstudio,
en Warchild

Dit evenement heeft slechts 24 plaatsen.

Menu:

De Librije - Rauw gemarineerde zalmforel met amandelsherry en maggiplant

Sidney Schutte - Zeebaars op de huid gebakken met salade van krokante makreel, achiote en passievrucht vinaigrette

Sidney Schutte - Anjou duif met rode biet, gerookte amandel en sesam

De Librije - “Hunebedden”, sleedoorn, advocaat, wilde bramen

Inclusief brood van VanMenno, luxe noten van Gotjé, koffie, thee, frisdranken en bonbons

Bijpassende wijnen kunnen per glas of fles besteld worden tijdens de avond en zijn niet inbegrepen in de prijs.

 

Hoe ziet de avond eruit?

Tijdens het avondvullende programma geniet je met je gezelschap van een viergangenmenu van restaurant De Librije en Sidney Schutte.

Je kunt zelf aan de slag op het prachtige kookeiland.

De avond wordt afgesloten met een loterij met culinaire prijzen waarvan de opbrengst ten goede komt aan War Child. 

Programma

18.00 - 18:30 uur: inloop en ontvangst met glas Kus van Thérèse Cava.

18:30 uur:

- Welkomst door Jan Bartelsman.
- Video welkomst Sidney Schutte en Jonnie en Thérèse Boer.
- Introductie en uitleg over het menu en de bereidingswijze.
- Korte introductie Warchild.

vanaf 19.00 uur:

Aan tafel voor het eerste gerecht:
Rauw gemarineerde zalmforel met amandelsherry en maggiplant

- Uitleg 'try before you die' - wijnen.
- Bereiding en genieten van het menu.
- Loterij met culinaire prijzen ten gunste van War Child.

22.30 uur:

Einde programma

Zaterdagavond 29 oktober vanaf 18:00

Locatie:

Mevrouw Hamersma Kookboekwinkel en eventlocatie
Gerard Doustraat 226
1073 XC Amsterdam

Diverse parkeermogelijkheden op loopafstand


Op aanvraag
€ 179,50
€ 179,50 p.p.
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Parkheuvel** summer BBQ event

In samenwerking met
Cook Like a Chef en Sous,

Voor dit evenement hebben wij tal van locaties door het land.

Menu:

- MRIJ rund, tartaar, groente-zoetzuur, kwartelei, haringkuit-kaviaar
(Dit koude voorgerecht wordt geserveerd tijdens het opwarmen van de barbecue bereid).

- Gemarineerde provençaalse garnaal

- Miso Aubergine, Lapsang-souchong, notenmix, zwarte knoflook, tuinkers

- Gebraiseerde witlof met kerrie-hummus

- Gemarineerde biologische kippenpootjes met Madras kerriecrème
(deze is door Parkheuvel voorgegaard zodat mislukken onmogelijk is)

- Beef Yakitori met long pepper jus

Inclusief brood van VanMenno, luxe noten van Gotjé, koffie, thee, frisdranken en bonbons

Bijpassende wijnen kunnen per glas of fles besteld worden tijdens de avond en zijn niet inbegrepen in de prijs.

 

Hoe ziet de dag eruit?

Tijdens het avondvullende programma geniet je met je gezelschap van de BBQ experience van restaurant Parkheuvel

Je kunt zelf aan de slag op de BBQ's onderleiding van de chefs.

 


Op aanvraag voor bedrijven
€ 0,00
€ 0,00 p.p.
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Bolenius* event

In samenwerking met

Laura de Grave,
Cook Like a Chef, SOUS,
Mevrouw Hamersma Kookstudio,
en Warchild

Dit evenement heeft slechts 24 plaatsen.

Menu (Behalve de vis is dit menu geheel plantaardig):

- Watermeloen sashimi stijl, zeewier, duindoorn vinaigrette 

- Knolselderij of Kabeljauw, hete bliksem, wortel miso, gefermenteerde knoflook, wortel met abrikoos 
 
- Biet uit de klei, paddestoelenjus, boekweit 
 
- Veldbonen ijsparfait, Biet, Nederlandse vanille 
 

Inclusief brood van VanMenno, luxe noten van Gotjé, koffie, thee, frisdranken en bonbons

Bijpassende wijnen kunnen per glas of fles besteld worden tijdens de avond en zijn niet inbegrepen in de prijs.

 

Hoe ziet de avond eruit?

Tijdens het avondvullende programma geniet je met je gezelschap van een viergangenmenu van restaurant Bolenius.

Je kunt zelf aan de slag op het prachtige kookeiland.

De avond wordt afgesloten met een loterij met culinaire prijzen waarvan de opbrengst ten goede komt aan War Child. 

Programma

18.00 - 18:30 uur: inloop en ontvangst met glas Eyra Riesling Brut Domaine Aldenborgh.

18:30 uur:

- Welkomst door Laura de Grave, ambassadeur van Eet Lokaal.
- Video welkomst patron-cuisinier Luc Kusters .
- Introductie en uitleg over het menu en de bereidingswijze.
- Korte introductie Warchild.

vanaf 19.00 uur:

Aan tafel voor het eerste gerecht:
Rauw gemarineerde zalmforel met amandelsherry en maggiplant

- Uitleg 'try before you die' - wijnen.
- Bereiding en genieten van het menu.
- Loterij met culinaire prijzen ten gunste van War Child.

22.30 uur:

Einde programma

Zaterdagavond 28 september vanaf 18:00

Locatie:

Mevrouw Hamersma Kookboekwinkel en eventlocatie
Gerard Doustraat 226
1073 XC Amsterdam

Diverse parkeermogelijkheden op loopafstand

 

INSTRUCTIEVIDEO


Op aanvraag
€ 149,00
€ 149,00 p.p.

Mevrouw Hamersma Kookboekwinkel en eventlocatie is gelegen in de Amsterdamse Pijp. Maximaal aantal gasten is 24.

Miele eventcenter is gelegen in Vianen en maximaal aantal gasten is 60.

SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.