Restaurant Aan de Poel **   Bezorginfo 
Restaurant Aan de Poel **   x
Bestellen kan tot 12 uur voor de volgende dag bezorging op di, do, vrij en zat. Wij zijn gesloten voor bezorging van nieuwe orders van 16-22 december.
Bestel tijdig voor de Kerstdagen. Uiterlijk tot dinsdag 17 december of tot het maximum bereikt is. Extra ingelaste bezorgdagen op 23 en 30 december. Onze casualboxen worden ook op 25 Dec bezorgd.
A la carte (zelf samenstellen) kan niet meer besteld worden voor 23 en 24 december.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
Mocht u op 24 of 25 december willen lunchen of dineren laat de box dan op 23 december bezorgen. Voor lunch of diner op 26 december de box op 24 december laten bezorgen.
Mocht u op oudejaarsavond willen dineren de box op 30 december laten bezorgen.
AAN DE POEL UITGEBREID
Bezorgd vanaf 15 april  
€ 120,00
€ 120,00 p.p.
AAN DE POEL ALL THE WAY
Bezorgd vanaf 15 april  
€ 147,50
€ 147,50 p.p.

Verras je gasten of geliefde(n) met deze spectaculaire sterrenchef-boxen van Stefan van Sprang. 
Geniet thuis van twee Michelinsterren.

Te bestellen voor bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
De boxen zijn mits gekoeld bewaard 2 dagen houdbaar zodat er bijna iedere dag gedineerd kan worden.

Wil je lunchen of vroeg dineren? Laat je bestelling dan een dag eerder bezorgen.

x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

AAN DE POEL UITGEBREID

Inclusief brood van Vanmenno en luxe noten van Gotjé

- Aziatische kokossoep amuse

- Profiterole met crème van eekhoorntjesbrood amuse

- Kingfish met Tom Yam bouillon

- Coquille met kerrie en vegetarische rendang

- Kalfssukade met gevulde morilles

- Gemarineerde ananas met caramel en yuzu


Bezorgd vanaf 15 april
€ 120,00
€ 120,00 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

AAN DE POEL ALL THE WAY

Inclusief brood van Vanmenno en luxe noten van Gotjé

- Aziatische kokossoep

- Profiterole met crème van eekhoorntjesbrood

- Kingfish met Tom Yam bouillon

- Coquille met kerrie en vegetarische rendang

- Foie Gras met yakitori saus, aalbes en amandel

- Kalfssukade met gevulde morilles

- Gemarineerde ananas met caramel en yuzu


Bezorgd vanaf 15 april
€ 147,50
€ 147,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

Restaurant Aan de Poel wordt geleid door chef Stefan van Sprang en sommelier Robert Veuger. Het restaurant zit in Amstelveen en heeft sinds 2013 twee Michelinsterren.
www.aandepoel.nl

Bekijk ook de andere restaurants.

 Blijf op de hoogte van onze nieuwe menus.

1208
1209
1210
1272
1288
1298
1400
1425
1427
1428
1431
1432
1433
1434
1435
1436
1464
1469
1476
1477
1478
1504
1505
1506
1507
1508
1760
1761
1769
1770
1771
SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.