Jonathan Zandbergen    Bezorginfo 
Jonathan Zandbergen    x
Bestellen kan tot 12:00 uur een dag voor bezorging, of tot het maximum is bereikt.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
Jonathan Zandbergen* casual
DI, DO, VRIJ EN ZA  
€ 25,95
€ 25,95 p.p.

Winter of zomer, deze "wild" dinerbox van Jonathan Zandbergen moet je proeven. 

x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Jonathan Zandbergen* casual

Hongaars wild goulashtafel:

- Wild goulash gemaakt van hert uit Trier
- Rodekool met stoofperen en sinaasappel
- Aardappel mousseline
- Zoetzure salade van biet en Amsterdamse uitjes
- Brood van Vanmenno met pruimen en Armagnac boter

Serveertips: Zet een schaal met druiven op tafel. 
Kies een nagerecht uit onze a la carte

INSTRUCTIES

Jonathan vertelt

INSTRUCTIEVIDEO


DI, DO, VRIJ EN ZA
€ 25,95
€ 25,95 p.p.

Jonathan Zandbergen was jaren lang de chef van Merlet* en nu eigenaar van Chefspuurwild, the viptable en cheffd. www.jonathanzandbergen.com

SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.