Restaurant 212 **   Bezorginfo 
Restaurant 212 **   x
Bestellen kan tot 12 uur voor de volgende dag bezorging op di, do, vrij en zat.
Bestel tijdig voor de Kerstdagen. Uiterlijk tot donderdag 19 december. Extra ingelaste bezorgdagen op 23 en 30 december.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
Mocht u op 24 of 25 december willen lunchen of dineren laat de box dan op 23 december bezorgen. Voor lunch of diner op 26 december de box op 24 december laten bezorgen.
Mocht u op oudejaarsavond willen dineren de box op 30 december laten bezorgen.
212 Casual luxury box
DI, DO, VRIJ EN ZA  
€ 75,00
€ 75,00 p.p.
212 4-gangenmenu
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 107,50
€ 107,50 p.p.
212 3-gangenmenu
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 89,50
€ 89,50 p.p.
212 Krokante aardpeer met garnalen
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 23,75
€ 23,75 p.p.
212 Langoustine gegaard in eendenvet
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 37,50
€ 37,50 p.p.

Restaurant 212 van chefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot heeft twee Michelinsterren. Geniet thuis van de fine-dining dinerbox of van hun casual luxury box.

x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.

212 Casual luxury box

Gluten: Croutons, Pasta

Melk: Room, Sjalotboter, Dillecreme

Eieren: Mayonaise, palingsaus, pasta, sjalotdressing

Schaaldieren: Garnalen

Vis: Paling, Palingsaus

Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

212 Casual luxury box

- Knolselderijsalade met mierikswortelcrème en dille, huisgemaakte XO-saus en Hollandse garnalen

- Pasta met paling en zwarte peper 

- Kippetjes met gebakken mosterd en dragon

- Lamsnek met groene groente en gepofte quinoa

- Little gem met sjalotdressing, bieslook en croutons

- Baba au rhum

INSTRUCTIES


DI, DO, VRIJ EN ZA
€ 75,00
€ 75,00 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Gluten Gegaarde Langoustine: Dashi Albuferasaus Nagerecht: Bread and butterpudding, Brood
Lactose Krokante aardpeer: Aardpeercrème, Belperknolkaas Gegaarde Langoustine: Dashi Albuferasaus Ossenstaart: Knolselderijpurée, Lak, Jus, Boter
Schaal-schelpdier Krokante aardpeer: Garnalen Langoustine: Langoustine
Eieren Nagerecht: Eiwit, Bread and butterpudding
Alcohol Nagerecht: Boerenjongens
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

212 4-gangenmenu

Inclusief brood van VanMenno

- Krokante aardpeer gevuld met Hollandse garnalen, vinaigrette van look en Belper Knolle-kaas

- Langoustine gegaard in eendenvet met dashi-Albuférasaus, koffie en katsuobushi

- Ossenstaart van de bbq met jus van rund, blauwe kaas, knolselderijcrème en lavas

- Bread and butter pudding van komijn met ingelegde rozijnen en parfait van gerookt vanille-ijs

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 107,50
€ 107,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

212 3-gangenmenu

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

- Langoustine gegaard in eendenvet met dashi-Albuférasaus, koffie en katsuobushi

- Ossenstaart van de bbq met jus van rund, blauwe kaas, knolselderijcrème en lavas

- Bread and butter pudding van komijn met ingelegde rozijnen en parfait van gerookt vanille-ijs

(x) Twee broodjes per persoon.

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 89,50
€ 89,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Lactose Aardpeercrème, Belperknol
Schaal-schelpdier garnalen
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

212 Krokante aardpeer met garnalen

- Krokante aardpeer gevuld met Hollandse garnalen, vinaigrette van look en Belper Knolle-kaas

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 23,75
€ 23,75 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Lactose Dashi Albuferasaus
Schaal-schelpdier Langoustine
Vis Katsuobushi
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

212 Langoustine gegaard in eendenvet

- Langoustine gegaard in eendenvet met dashi-Albuférasaus, koffie en katsuobushi

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 37,50
€ 37,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

Restaurant 212 zit in Amsterdam, pal aan de Amstel. Het restaurant van chef Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot heeft twee Michelinsterren.

Bekijk ook de andere restaurants.


Blijf op de hoogte van onze nieuwe menus.

SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.