Feestspecials    Bezorginfo 
Feestspecials    x
Bestellen kan tot 12 uur voor de volgende dag bezorging op di, do, vrij en zat.
Bestel tijdig voor de Kerstdagen. Uiterlijk tot donderdag 19 december. Extra ingelaste bezorgdagen op 23 en 30 december.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
Mocht u op 24 of 25 december willen lunchen of dineren laat de box dan op 23 december bezorgen. Voor lunch of diner op 26 december de box op 24 december laten bezorgen.
Mocht u op oudejaarsavond willen dineren de box op 30 december laten bezorgen.
€ 37,95
€ 37,95 p.p.
De Librije feestspecial all the way
1 dec - 11 jan bezorgd  
€ 159,50
€ 159,50 p.p.
Combi feestmenu vis en vlees 1
1 dec - 11 jan bezorgd  
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
Combi feestmenu vis en vlees 2
1 dec - 11 jan bezorgd  
€ 125,95
€ 125,95 p.p.
Feestmenu vis en vlees all the way
1 dec - 11 jan bezorgd  
€ 149,50
€ 149,50 p.p.
Feestmenu vlees all the way
1 dec - 11 jan bezorgd  
€ 129,95
€ 129,95 p.p.
Combi feestmenu vlees 1
1 dec - 11 jan bezorgd  
€ 104,45
€ 104,45 p.p.
Combi feestmenu vis 1
1 dec - 11 jan bezorgd  
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
Feestmenu vis all the way
1 dec - 11 jan bezorgd  
€ 109,50
€ 109,50 p.p.
5 gangen feestmenu vegetarisch
1 dec - 11 jan bezorgd  
€ 127,50
€ 127,50 p.p.
5 gangen feestmenu vegetarisch 2
1 dec - 11 jan bezorgd  
€ 127,50
€ 127,50 p.p.
AAN DE POEL-FEESTMENU & CHAMPAGNE
1 dec - 11 jan bezorgd  
€ 157,50
€ 157,50 p.p.

Hier vind je onze feestspecials met champagne, voor de hele maand december, inclusief Kerstmis!

Wil je op 24 of 25 december lunchen of dineren? Laat je bestelling dan op 23 december bezorgen. Voor lunch of diner op 26 december laat je de box op 24 december bezorgen.

Uiteraard zijn alle onze andere fine dining en casual menu's ook bestelbaar of kunnen eigen menu's samengesteld worden uit ons a la carte aanbod.

Houd deze pagina in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Blijf op de hoogte

x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
ei Eicreme
lactose Aardappelsalade
vis Kaviaar
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

‘Librije’s eitje kaviaar' (€37,95 pp)

Dit gerecht moet je ooit gegeten hebben, en liefst veel vaker!

Bevat 10 gram Elite Royal Caviar per persoon.

 
Hier past een lekkere champagne bij of een cava.

VIDEO BORD OPMAKEN


vanaf 11 okt bezorgd
€ 37,95
€ 37,95 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.

ei

Eitje Kaviaar: Eiercrème Zalmforel: Maggicrème Lamsnek: Zeesla krokant en Palingcrème Hunebedden: Parfait en Hangop

gluten

Hunebedden: Crumble Deze kan vervangen worden door crumble van noten te maken door deze te pletten

lactose

Eitje Kaviaar: Aardappelsalade Zalmforel: Citroencrème en Sherrysaus Bloemkool: Madrassaus en Kerriecrème Snoekbaars: Rieslingsaus Lamsnek: Jus Hunebedden: C

noten

Zalmforel: Sherrysaus Bloemkool: Amandelcrunch Hunebedden: Hunebedden (Hazenoten)

peulvruchten

Zalmforel: Sherrysaus Snoekbaars: Appelstroop lak Lamsnek: Lak

vis

Eitje Kaviaar: Kaviaar Zalmforel: Zalmforel Snoekbaars: Snoekbaars Lamsnek: Paling en Palingcrème

alcohol

Zalmforel: Sherrysaus Snoekbaars: Rieslingsaus tijdens de bereiding verdwijnt wel bijna alle alcohol uit de saus

Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

De Librije feestspecial all the way

Bezorgd 1 december - 11 januari

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

Champagne Delot Blanc de Noirs 'Réserve' Brut (xx)

- ‘Librije’s eitje kaviaar' met 10gram kaviaar pp

- Rauw gemarineerde zalmforel met  amandelsherry en maggiplant

- Gebakken bloemkool, kerrie madras, gerookte amandel

- Snoekbaars, appelstroop, riesling

- Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi

- “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

2 bonbons per persoon

(x) Eén broodje per persoon

(xx) 375ml 2-3pers 750 ml 4-5 pers


1 dec - 11 jan bezorgd
€ 159,50
€ 159,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.

Noor - Salade Hollandse garnalen

eieren Salade van Hollandse garnalen, Groene kruidensaus
schaal-schelpdieren Salade van Hollandse garnalen
vis Kaviaar NB; de Kaviaar komt niet standaard bij dit gerecht maar dient apart besteld te worden!

De Groene Lantaarn Kabeljauw

gluten Zeewier cracker
lactose Japarlosaus, Crème van rode biet
vis Japarlosaus, Kabeljauw, Marshmallow

De Lindehof - Iberico varken

Peulvruchten Groente
Lactose Boter, karweijus, wortelpurée

Bij Jef - Nagerecht

ei Duindoorncrèmeux, Meringue, de 3 Mousses, Koffieparfait
lactose Duindoorncrèmeux, de 3 Mousses, Koffieparfait
Gluten Nagerecht: Honingpollen
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Combi feestmenu vis en vlees 1

Bezorgd 1 december - 11 januari

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

Champagne Delot Blanc de Noirs 'Réserve' Brut (xx)

Noor* - Salade van Hollandse garnalen, aardappel en ei
(Kaviaar optioneel bij te bestellen)

de Groen Lantaarn** - Kabeljauw met spek, crème van rode biet en gepofte zeewieren

de Lindehof** - Gestoofd Ibericovarken met bospeen, groenten en saus van karwij

Bij Jef* - Parfait van koffie, mandarijnmousse, kumquatmousse, meringue van kamille, crunch van honingpollen

2 bonbons pp

(x) Eén broodje per persoon

(xx) 375ml 2-3pers 750 ml 4-5 pers 

Instructievideo salade Noor

Instructievideo Groene Lantaarn Kabeljauw

Instructievideo De Lindehof Iberico

Instructievideo Bij Jef Tartelette


1 dec - 11 jan bezorgd
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.

Parkheuvel Coquille

Eieren: Limoenmousse en Witlofsalade

Gluten: Zwartbrood

Lactose: Limoenmousse en witlofsalade

Schaal- schelpdier: Coquille, kroepoek

De Groene Lantaarn: Paté

ei: Brioche, Dropmeringue

gluten: Brioche

lactose: Paté

Noor Kabeljauw

lactose: Verjussaus

vis: Kabeljauw

Librije Lamsnek

Eieren: Zeesla krokant en Palingcrème

Lactose: Jus

Peulvruchten: Lak

Vis: Paling en Paling creme

Lindehof nagerecht

Eieren: Parfait

Gluten Chococrumble

Noten Pinda/chocoladecrème

Lactose Parfait, Ganache, Pinda/chocoladecrème

Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Combi feestmenu vis en vlees 2

Bezorgd 1 december - 11 januari

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

Champagne Delot Blanc de Noirs 'Réserve' Brut (xx)

Parkheuvel** - Coquille zwart/wit, ceviche, witlof,  limoen, sepia

de Groen Lantaarn** - Romige paté van biologisch gevogelte, appel, gelei van drop en brioche

Noor* - Zachtgegaarde kabeljauw met pittige spitskool en spek, saus van verjus en vadouvanolie

de Librije*** - Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi

de Lindehof* - Chocolademousse met pinda crèmeux en citrus

(x) Eén broodje per persoon

(xx) 375ml 2-3pers 750 ml 4-5 pers

Instructievideo Parkheuvel coquille

Instructievideo Groene Lantaarn paté

Instructievideo Noor kabeljauw

Instructievideo de Librije lamsnek

Instructievideo de Lindehof chocolademousse


1 dec - 11 jan bezorgd
€ 125,95
€ 125,95 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.

Bij Jef Krabsalade

ei: Mayonaise

gluten: Krokant

lactose: Noordzeekrab

schaal-schelpdier: Noordzeekrab

de Lindehof Kreeft

Schaal- schelpdier: Kreeft

Lactose: Pompoenpuree, Boter (kan vervangen worden door olie)

Peulvruchten: Tofu

Parkheuvel Ravioli

ei: Ravioli

gluten: Ravioli

lactose: Kreeftensaus

schaal-schelpdier: Kreeftensaus en Langoustine

Bolenius Kabeljauw

Dit gerecht is vrij van gluten en lactose

vis: Kabeljauw

Aan de Poel Kalfssukade

Gluten: Crunch

Lactose: Wortelcrème, morillesaus

Noten: Crunch

Noor Nagerecht

gluten: Tartelette

lactose: Koffiemousse, Chocolade ganache, Chantilly

ei: Tartelette

Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Feestmenu vis en vlees all the way

Bezorgd 1december - 11 januari

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

Champagne Delot Blanc de Noirs 'Réserve' Brut (xx)

Bij Jef* - Noordzeekrab, wasabi-mayonaise, zoetzure witte radijs, krokant van maanzaad

de Lindehof** - Kreeft met langzaam gegaarde procureur en saus van Koreaanse tofu

Parkheuvel** - Bresse Kip ravioli, langoustines, bospaddenstoelen, kreeftensaus

Bolenius* - Kabeljauw, hete bliksem, wortel miso, gefermenteerde knoflook, wortel met abrikoos 

Aan de Poel** - Kalfssukade met Moriellesaus, aardappelrösti en wortel

Noor* - Tartelette gevuld met karamel, koffiemousse en pure chocolade ganache

(x) Eén broodje per persoon

(xx) 375ml 2-3pers 750 ml 4-5 pers

INSTRUCTIEVIDEO


1 dec - 11 jan bezorgd
€ 149,50
€ 149,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.

Parkheuvel Tartaar

Eieren: Kwartelei

Vis: Haringkuit

Bolenius Knolselderij

Dit gerecht is lactose vrij. Dus ook veganistisch. Tevens bevat het geen gluten.

Noor Ravioli van Ree

ei: Ravioli

gluten: Ravioli

lactose: Ravioli, Asperges, Champignon truffelsaus

De Librije Lamsnek

Eieren: Zeesla krokant en Palingcrème

Lactose: Jus

Peulvruchten: Lak

Vis: Paling en Paling creme

Aan de Poel dessert

Gluten: Marbré

Lactose: Bavarois, chocoladeschotsen

Eieren: Meringue, Bavarois

Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Feestmenu vlees all the way

Bezorgd 1december - 11 januari

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

Champagne Delot Blanc de Noirs 'Réserve' Brut (xx)

Parkheuvel** - MRIJ rund, tartaar, groente-zoetzuur, kwartelei, haringkuit-kaviaar
(Schmidt classic kaviaar bij te bestellen)

Bolenius* - Knolselderij, hete bliksem, wortel miso, gefermenteerde knoflook, wortel met abrikoos

Noor* - Gestoofde reebout, paddenstoelen-truffelravioli, groene asperges en champignonsaus met truffel

Librije*** - Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi

Aan de Poel** - Dessert van framboos en passievrucht met ruby chocolade

(x) Eén broodje per persoon

(xx) 375ml 2-3pers 750 ml 4-5 pers

INSTRUCTIEVIDEO


1 dec - 11 jan bezorgd
€ 129,95
€ 129,95 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.

Bolenius Watermeloen sashimi

Dit gerecht bevat geen lactose dus ook veganistisch. Tevens vrij van gluten.

Aan de Poel Foie

Noten: Gesuikerde amandelen

gluten: Yakitorisaus Bevat sojasaus waarin gebruik wordt gemaakt van tarwe om de fermentatie op gang te brengen

peulvruchten: Yakitorisaus

Parkheuvel Canard L'Orange

Lactose: Witlof, Knolselderij crème en Jus

Eieren Eiwit, Bread and Butterpudding

212 Bread and Butter Pudding

Gluten: Brood, bread and butter pudding

Lactose: Gerookte vanilleparfait, Bread and butterpudding

Alcohol: Boerenjongens

Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Combi feestmenu vlees 1

Bezorgd 1 december - 11 januari

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

Champagne Delot Blanc de Noirs 'Réserve' Brut (xx)

Bolenius* - Watermeloen sashimi stijl, zeewier, duindoorn vinaigrette

Aan de Poel** - Foie Gras met yakitori saus, aalbes en amandel

Parkheuvel** - Canard à l’orange, knolselderijcrème, witlof, sinaasappel

212** - Bread and butter pudding van komijn met ingelegde rozijnen en parfait van gerookt vanille-ijs

2 bonbons pp

(x) Eén broodje per persoon

(xx) 375ml 2-3pers 750 ml 4-5 pers 

INSTRUCTIEVIDEO


1 dec - 11 jan bezorgd
€ 104,45
€ 104,45 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.

212 Krokante aardpeer met garnalen

Gluten Chococrumble

Lactose: Aardpeercrème, Belperknol

Schaal-schelpdier: garnalen

Bij Jef Krabsalade

ei: Mayonaise

gluten: Krokant

lactose: Noordzeekrab

schaal-schelpdier Noordzeekrab

Aan de Poel Tarbot

Lactose: Boter, Beurre blanc

Vis: Tarbot

Schaal- en schelpdier Minigarnaaltjes

De Lindehof Nagerecht

Eieren: Parfait

Lactose: Parfait, Ganache, Pinda/chocoladecrème

Noten: Pinda/chocoladecrème

Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Combi feestmenu vis 1

Bezorgd 1 december - 11 januari

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

Champagne Delot Blanc de Noirs 'Réserve' Brut (xx)

212** - Krokante aardpeer gevuld met Hollandse garnalen, vinaigrette van look en Belper Knolle-kaas

Bij Jef* - Noordzeekrab, wasabi-mayonaise, zoetzure witte radijs, krokant van maanzaad

Aan de Poel** - Gebakken Tarbotfilet met peterseliewortel, mini garnaaltjes en groene kruiden beurre blanc

Lindehof** - Chocolademousse met pinda crèmeux en citrus

2 bonbons pp

(x) Eén broodje per persoon

(xx) 375ml 2-3pers 750 ml 4-5 pers 

INSTRUCTIEVIDEO


1 dec - 11 jan bezorgd
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x

Aan de Poel Pastinaaksoep

Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.

Gluten: Eclairs

eieren Eclairs

lactose Eclairs, Soep, Crème van eekhoorntjesbrood

Noor garnalensalade

eieren Salade van Hollandse garnalen, Groene kruidensaus

schaal-schelpdieren Salade van Hollandse garnalen

vis Kaviaar NB; de Kaviaar komt niet standaard bij dit gerecht maar dient apart besteld te worden!

Restaurant 212 Langoustine

Schaal-schelpdier Langoustine

Vis Katsuobushi

Lactose Dashi Albuferasaus

Lindehof kabeljauw

Vis Kabeljauw: Kabeljauw

Schaal- en schelpdier Kreeft

Lactose Misocrème, Brandade, Boter ( kan vervangen worden door olie), Saus van kokos en sereh

de Groene Lantaarn Taartje van yuzu

ei Taartje, Schuim van limoen

gluten Taartje

lactose Taartje, Crèmeux van kokos

Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Feestmenu vis all the way

Bezorgd 1december - 11 januari

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

Champagne Delot Blanc de Noirs 'Réserve' Brut (xx)

Aan de Poel** - Thaise pastinaaksoep en éclair met crème van eekhoorntjesbroode, zoetzure witte radijs, krokant van maanzaad

Noor* - Salade van Hollandse garnalen, aardappel en ei
(Kaviaar optioneel bij te bestellen)

212** - Langoustine gegaard in eendenvet met dashi-Albuférasaus, koffie en katsuobushi

Lindehof** - Kabeljauw, kreeft, rendang van spitskool, saus van kokos en sereh

Groene Lantaarn** - Taartje van yuzu met ananas en kokos-crèmeux

(x) Eén broodje per persoon

(xx) 375ml 2-3pers 750 ml 4-5 pers

INSTRUCTIEVIDEO


1 dec - 11 jan bezorgd
€ 109,50
€ 109,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
ei Pastinaaksoep: Eclairs Linzen ravioli: Ravioli Nagerecht: Tartelette
gluten Pastinaaksoep: Eclairs Linzen ravioli: Ravioli, Bloem Nagerecht: Tartelette
lactose Pastinaaksoep: Eclairs, Soep, Crème van eekhoorntjesbrood Linzen ravioli: Ravioli en Paddenstoelencrème Bloemkool: Madrassaus en Kerriecrème
Nagerecht: Koffiemousse, Chocolade ganach, Chantilly
noten Bloemkool: Amandelcrunch
peulvruchten Linzen ravioli: Linzen
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

5 gangen feestmenu vegetarisch

Bezorgd 1 december - 11 januari

Inclusief brood van Vanmenno* en luxe noten van Gotjé

Champagne Delot Blanc de Noirs 'Réserve' Brut**

Aan de Poel** - Thaise pastinaaksoep en een eclair met crème van eekhoorntjesbrood

Parkheuvel** - Linzen ravioli, shimeji, paddenstoelencrèmesaus

de Librije*** - Gebakken bloemkool, kerrie madras, gerookte amandel

Bolenius* - Knolselderij, hete bliksem, wortel miso, gefermenteerde knoflook, wortel met abrikoos

Noor Fine Dining* - Tartelette gevuld met karamel, koffiemousse en pure chocolade ganache

2 bonbons pp

*Eén broodje per persoon

** 375ml 2-3pers 750 ml 4-5 pers

INSTRUCTIEVIDEO


1 dec - 11 jan bezorgd
€ 127,50
€ 127,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
ei Pastinaaksoep: Eclairs Rode biet: Kwartelei Linzen ravioli: Ravioli Nagerecht: Tartelette
gluten Pastinaaksoep: Eclairs Linzen ravioli: Ravioli, Bloem Nagerecht: Tartelette
lactose Pastinaaksoep: Eclairs, Soep, Crème van eekhoorntjesbrood Linzen ravioli: Ravioli en Paddenstoelencrème Nagerecht: Koffiemousse, Chocolade ganach, Chantilly
peulvruchten Linzen ravioli: Linzen
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

5 gangen feestmenu vegetarisch 2

Bezorgd 1 december - 11 januari

Inclusief brood van Vanmenno* en luxe noten van Gotjé

Champagne Delot Blanc de Noirs 'Réserve' Brut**

Aan de Poel** - Thaise pastinaaksoep en een eclair met crème van eekhoorntjesbrood

Parkheuvel** - Rode Biet 
Dry-aged, Kwartel ei, little gem, punt radijs, pijnboompitten

Parkheuvel** - Linzen ravioli, shimeji, paddenstoelencrèmesaus

Bolenius* - Knolselderij, hete bliksem, wortel miso, gefermenteerde knoflook, wortel met abrikoos

Noor Fine Dining* - Tartelette gevuld met karamel, koffiemousse en pure chocolade ganache

2 bonbons pp

*Eén broodje per persoon

** 375ml 2-3pers 750 ml 4-5 pers

INSTRUCTIEVIDEO


1 dec - 11 jan bezorgd
€ 127,50
€ 127,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.

Gluten Pastinaaksoep: Eclairs 
Kalfssukade: Crunch
Nagerecht: Marbré

Lactose

Pastinaaksoep: Soep, Crème van eekhoorntjesbrood
Tarbotfilet: Boter (kan vervangen worden door olie), Beurre blanc
Kalfssukade: Wortelcrème, Morillesau

Noten Foiegras: Gesuikerde amadelen
Kalfssukade: Crunch

Peulvruchten Kreeft en Australische gamba: Flan van doperwt, Wasabi kikkererwten
Foie Gras: Yakitorisaus

Schaal- en schelpdieren Kreeft en Australische Gamba: Kreeft en Gamba
Tarbotfilet: Minigarnaaltjes

Eieren Nagerecht: Bavarois, Meringue
Vis Tarbotfilet: Tarbot
Zwangerschap Dit menu geeft geen probleem. Advies voor tarbot en foie is om deze niet vaker dan 1x per week te eten bij zwangerschap.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

AAN DE POEL-FEESTMENU & CHAMPAGNE

Bezorgd 1december - 11 januari

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

Champagne Delot Blanc de Noirs 'Réserve' Brut (xx)

Thaise pastinaaksoep

Eclair met crème van eekhoorntjesbrood

- Kreeft en Australische gamba met flan van doperwt, granaatappel
en dashi-bieslook vinaigrette

- Gebakken Tarbotfilet met peterseliewortel, mini garnaaltjes en groene kruiden beurre blanc

- Foie Gras met yakitori saus, aalbes en amandel

- Kalfssukade met Moriellesaus, aardappelrösti en wortel

- Dessert van framboos en passievrucht met ruby chocolade

Doosje zelfgemaakte bonbons
(bestellingen tot en met 3 personen ontvangen 1 doosje)

(x) Eén broodje per persoon

(xx) 375ml 2-3pers 750 ml 4-5 pers

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


1 dec - 11 jan bezorgd
€ 157,50
€ 157,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

Standaard leveren wij onze dinerboxen op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op de maandag 23 en 30 december hebben wij extra bezorgdagen ingelast zodat u zorgeloos met de Kerstdagen van onze dinerboxen kan genieten. Al onze menu's zijn ook geschikt als Kerstmenu.

SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.