De Librije dinerboxen    Bezorginfo 
De Librije dinerboxen    x
Bestellen kan tot 12 uur voor de volgende dag bezorging op di, do, vrij en zat.
Bestel tijdig voor de Kerstdagen. Uiterlijk tot donderdag 19 december. Extra ingelaste bezorgdagen op 23 en 30 december.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
Mocht u op 24 of 25 december willen lunchen of dineren laat de box dan op 23 december bezorgen. Voor lunch of diner op 26 december de box op 24 december laten bezorgen.
Mocht u op oudejaarsavond willen dineren de box op 30 december laten bezorgen.
€ 37,95
€ 37,95 p.p.
De Librije feestspecial all the way
1 dec - 11 jan bezorgd  
€ 159,50
€ 159,50 p.p.
De Librije 30 jaar classics all the way
BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 149,50
€ 149,50 p.p.
De Librije 30 jaar classics
OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 107,50
€ 107,50 p.p.
Sidney Schutte** en De Librije***
vanaf 11 okt bezorgd  
€ 112,50
€ 112,50 p.p.

De Librije bestaat 30 jaar. Vier het mee en bestel de klassiekers van Jonnie Boer. In een handomdraai op tafel.

Kies bij de winkelwagen een bezorgdatum op dinsdag, donderdag of zaterdag.
De boxen zijn mits gekoeld bewaard 2 dagen houdbaar zodat er bijna iedere dag gedineerd kan worden.

Zie ook de à la carte gerechten.

x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
ei Eicreme
lactose Aardappelsalade
vis Kaviaar
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

‘Librije’s eitje kaviaar' (€37,95 pp)

Dit gerecht moet je ooit gegeten hebben, en liefst veel vaker!

Bevat 10 gram Elite Royal Caviar per persoon.

 
Hier past een lekkere champagne bij of een cava.

VIDEO BORD OPMAKEN


vanaf 11 okt bezorgd
€ 37,95
€ 37,95 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.

ei

Eitje Kaviaar: Eiercrème Zalmforel: Maggicrème Lamsnek: Zeesla krokant en Palingcrème Hunebedden: Parfait en Hangop

gluten

Hunebedden: Crumble Deze kan vervangen worden door crumble van noten te maken door deze te pletten

lactose

Eitje Kaviaar: Aardappelsalade Zalmforel: Citroencrème en Sherrysaus Bloemkool: Madrassaus en Kerriecrème Snoekbaars: Rieslingsaus Lamsnek: Jus Hunebedden: C

noten

Zalmforel: Sherrysaus Bloemkool: Amandelcrunch Hunebedden: Hunebedden (Hazenoten)

peulvruchten

Zalmforel: Sherrysaus Snoekbaars: Appelstroop lak Lamsnek: Lak

vis

Eitje Kaviaar: Kaviaar Zalmforel: Zalmforel Snoekbaars: Snoekbaars Lamsnek: Paling en Palingcrème

alcohol

Zalmforel: Sherrysaus Snoekbaars: Rieslingsaus tijdens de bereiding verdwijnt wel bijna alle alcohol uit de saus

Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

De Librije feestspecial all the way

Bezorgd 1 december - 11 januari

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

Champagne Delot Blanc de Noirs 'Réserve' Brut (xx)

- ‘Librije’s eitje kaviaar' met 10gram kaviaar pp

- Rauw gemarineerde zalmforel met  amandelsherry en maggiplant

- Gebakken bloemkool, kerrie madras, gerookte amandel

- Snoekbaars, appelstroop, riesling

- Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi

- “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

2 bonbons per persoon

(x) Eén broodje per persoon

(xx) 375ml 2-3pers 750 ml 4-5 pers


1 dec - 11 jan bezorgd
€ 159,50
€ 159,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.

ei

Eitje Kaviaar: Eiercrème Zalmforel: Maggicrème Lamsnek: Zeesla krokant en Palingcrème Hunebedden: Parfait en Hangop

gluten

Hunebedden: Crumble Deze kan vervangen worden door crumble van noten te maken door deze te pletten

lactose

Eitje Kaviaar: Aardappelsalade Zalmforel: Citroencrème en Sherrysaus  Snoekbaars: Rieslingsaus Lamsnek: Jus Hunebedden: Hunebedden

noten

Zalmforel: Sherrysaus Bloemkool: Amandelcrunch Hunebedden: Hunebedden (Hazenoten)

peulvruchten

Zalmforel: Sherrysaus Snoekbaars: Appelstroop lak Lamsnek: Lak

vis

Eitje Kaviaar: Kaviaar Zalmforel: Zalmforel Snoekbaars: Snoekbaars Lamsnek: Paling en Palingcrème

alcohol

Zalmforel: Sherrysaus Snoekbaars: Rieslingsaus tijdens de bereiding verdwijnt wel bijna alle alcohol uit de saus

Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

De Librije 30 jaar classics all the way

Inclusief  brood van VanMenno, luxe noten van Gotjé

- ‘Librije’s eitje kaviaar' met 10gram kaviaar pp

- Rauw gemarineerde zalmforel met  amandelsherry en maggiplant

- Snoekbaars, appelstroop, riesling

- Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi

- “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

Doos De Librije Fruits de Mer bonbons (2-4 personen)

Al onze producten kunnen allergenen bevatten

Bord opmaken


BEZORGD OP DI, DO, VR EN ZA
€ 149,50
€ 149,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik genaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Gluten Crumble in het nagerecht Deze kan vervangen worden door crumble van noten te maken door deze te pletten.
Ei Librije's kaviaar eitje eiercrème Zalmforel voorgerecht: Maggicrème Lamsnek hoofdgerecht: Zeesla krokant en Palingcrème Nagerecht: Parfait en Hangop
Lactose Librije's kaviaar eitje eiercrème, aardappelsalade Zalmforel voorgerecht: Citroencrème en Sherrysaus Snoekbaars tussengerecht: Rieslingsaus Lamsnek hoofdgerecht: Jus
Nagerecht Hunnebedden, hangop, crumble, parfait
Noten Zalmforel voorgerecht: Sherrysaus Nagerecht: Hunebedden (Hazelnoten)
Peulvruchten Zalmforel voorgerecht: Sherrysaus Snoekbaars tussengerecht: Appelstroop lak Lamsnek hoofdgerecht: lak
Vis Librije's kaviaar eitje kaviaar Zalmforel voorgerecht: Zalmforel Snoekbaars tussengerecht: Snoekbaars Lamsnek hoofdgerecht: Paling
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

De Librije 30 jaar classics

Inclusief brood van VanMenno

- Rauw gemarineerde zalmforel met  amandelsherry en maggiplant

- Snoekbaars, appelstroop, riesling

- Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi

- “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

 

Al onze producten kunnen allergenen bevatten

Bord opmaken


OP DI, DO, VR EN ZA
€ 107,50
€ 107,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Lactose Zalmforel: Citroencrème en Sherrysaus Zeebaars: Koffie beurre blanc en Achiotecrème Anjou duif: Katafi nest Hunebedden: Crumble, Hunebedden en Hangop
Eieren Zalmforel: Maggicrème Zeebaars: Brick strips en Achiotecrème Hunebedden: Parfait en Hangop
Vis Zalmforel: Zalmforel Zeebaars: Zeebaars, Koffie beurre blanc, Passievrucht dressing en Achiotecrème
Peulvruchten Zalmforel: Sherrysaus Zeebaars: Koffie beurre blanc, Passievrucht dressing en Achiotecrème
Gluten Zeebaars: Brick strips In de sauzen wordt gebruik gemaakt van sojasaus waarin tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen. Anjou duif: Katafi nest Hunebedden: Crumble
Noten Anjou duif: Amandelcrème Hunebedden: Hunebedden (Hazelnoten)
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Sidney Schutte** en De Librije***

Inclusief brood van VanMenno en luxe noten van Gotjé

De Librije - Rauw gemarineerde zalmforel met  amandelsherry en maggiplant

Sidney - Zeebaars op de huid gebakken met salade van krokante makreel, achiote
en passievrucht vinaigrette

Sidney - Anjou duif met rode biet, gerookte amandel en sesam

De Librije - “Hunebedden” Sleedoorn, advocaat, wilde bramen

INSTRUCTIEVIDEO


vanaf 11 okt bezorgd
€ 112,50
€ 112,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

De Librije is een restaurant in Zwolle, waar chef-kok Jonnie Boer en gastvrouw/sommelier Thérèse Boer de scepter zwaaien. Het restaurant heeft sinds 2004 drie Michelinsterren.
www.librije.com

Bekijk ook de andere restaurants.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe menu's.

 

SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.