De Lindehof **   Bezorginfo 
De Lindehof **   x
Bestellen kan tot 12 uur voor de volgende dag bezorging op di, do, vrij en zat.
Bestel tijdig voor de Kerstdagen. Uiterlijk tot donderdag 19 december. Extra ingelaste bezorgdagen op 23 en 30 december.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
Mocht u op 24 of 25 december willen lunchen of dineren laat de box dan op 23 december bezorgen. Voor lunch of diner op 26 december de box op 24 december laten bezorgen.
Mocht u op oudejaarsavond willen dineren de box op 30 december laten bezorgen.
4-gangenmenu De Lindehof**
di t/m za bezorgd  
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
3-gangenmenu De Lindehof**
di t/m za bezorgd  
€ 70,00
€ 70,00 p.p.

Soenil Bahadoer combineert de Surinaams-Hindoestaanse smaken van zijn jeugd met de klassieke Franse keuken. Thuis uit eten met twee Michelinsterren. 

Kies bij de winkelwagen een bezorgdatum op dinsdag, donderdag of zaterdag.
De boxen zijn mits gekoeld bewaard 2 dagen houdbaar zodat er bijna iedere dag gedineerd kan worden.

x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
ei Nagerecht: Parfait
gluten Kabeljauw: Rijstvel, kan sporen bevatten Nagerecht: Chococrumble
lactose Kreeft en Procureur: Pompoenpuree, Boter, kan vervangen worden door olie Kabeljauw: Misocrème, Brandade, Boter, kan vervangen worden door olie, Saus van kokos en sereh
Ibericovarken: Boter, kan vervangen worden door olie, Karweijus, Wortelpuree Nagerecht: Parfait, Ganache, Pinda/chocoladecrème
noten Nagerecht: Pinda/chocoladecrème
peulvruchten Kreeft en Procureur: Tofu Ibericovarken: Groente
schaal-schelpdier Kreeft en Procureur: Kreeft Kabeljauw: Kreeft
vis Kabeljauw: Kabeljauw
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

4-gangenmenu De Lindehof**

inclusief brood van Vanmenno

- Kreeft met langzaam gegaarde procureur en saus van Koreaanse tofu

- Kabeljauw met kreeft, rendang van spitskool en saus van kokos en sereh

- Gestoofd Ibericovarken met bospeen, groenten en saus van karwij

- Chocolademousse met pinda crèmeux en citrus

Al onze producten kunnen allergenen bevatten

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


di t/m za bezorgd
€ 99,50
€ 99,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Helaas kan met onze dinerboxen beperkt rekening gehouden worden met allergieën. Soms zijn aanpassingen makkelijk zelf te regelen. Bel ons eventueel met vragen.
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten, pinda of noten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Eventueel bijgeleverde broodjes bevatten ook gluten.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

3-gangenmenu De Lindehof**

Inclusief brood van Vanmenno (x) en luxe noten van Gotjé

- Kabeljauw met kreeft, rendang van spitskool en saus van kokos en sereh

- Gestoofd Ibericovarken met bospeen, groenten en saus van karwij

- Chocolademousse met pinda crèmeux en citrus

(x) Twee broodjes per persoon.

Al onze producten kunnen allergenen bevatten

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


di t/m za bezorgd
€ 70,00
€ 70,00 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  

De Lindehof is een restaurant in Noord-Brabant, van chef-kok Soenil Bahadoer.  Het restaurant heeft twee Michelinsterren.
website de Lindehof.

Bekijk ook de andere restaurants.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe menu's.

837
1358
1639
1641
SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.