Aan de Poel HANDS-ON event    Bezorginfo 
Aan de Poel HANDS-ON event    x
Diner op locatie 23 mei in het Miele experience center in Vianen
---
---
---
---
---
---
---
---
Aan de Poel event
donderdag 23 mei  
€ 250,00
€ 250,00 p.p.

Een samenwerking van

Restaurant Aan de Poel**,
SOUS,
Cook Like a Chef,

Miele,
War Child

Op 23 mei a.s. organiseert SOUS in samenwerking met Cook Like a Chef en restaurant Aan de Poel een veelzijdige culinaire avond in het sprookjesachtige Miele Experience Center te Vianen.

Tijdens het programma vertelt de sommelier van restaurant Aan de Poel over de geserveerde wijnen en kunt u kennismaken met Stefan van Sprang chef-eigenaar van restaurant Aan de Poel.

De gasten genieten van een vijfgangenmenu uit de keuken van restaurant Aan de Poel en kunnen zelf aan de slag met het afmaken van de gerechten. Ook kan er een aantal “try before you die” wijnen per glas of proefglas worden besteld.
(2021 Meursault Premier Cru "Les Perrières", Domaine M. Bouzereau en de befaamde 2019 Rioja Muga "Aro")

Tijdens de avond houden we een loterij met culinaire prijzen waarvan de opbrengst ten goede komt aan War Child.

Zie ook de Aan de Poel dinerboxen voor thuis.

x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Aan de Poel event

- Thaise pastinaaksoep, éclair met crème van eekhoorntjesbrood en Dimsum

- Kreeft en Australische gamba met flan van doperwt, granaatappel
en dashi-bieslook vinaigrette

- Gebakken Tarbotfilet met peterseliewortel, mini garnaaltjes en groene
kruiden beurre blanc

- Kalfssukade met Moriellesaus, aardappelrösti en wortel

- Dessert van framboos en passievrucht met ruby chocolade 

bonbons

Bijpassende wijnen en dranken zijn inbegrepen in de prijs.
(met uitzondering van de "try before you die" wijnen.

VIDEO


donderdag 23 mei
€ 250,00
€ 250,00 p.p.

Hoe ziet de avond eruit?

Tijdens het avondvullende programma geniet je met je gezelschap van een vijfgangenmenu van restaurant Aan de Poel.

Je kan zelf met behulp van de professionele chef's van restaurant Aan de Poel aan de slag op één van de prachtige kookeilanden.

Alle gerechten zijn in de keuken van Aan de Poel voorbereid.

De avond wordt afgesloten met een loterij met culinaire prijzen waarvan de opbrengst ten goede komt aan War Child. 

Programma

18.30 - 19:00 uur: inloop en ontvangst met glas Vuurzee Cuvée Prestige of een glas champagne.

19:00 uur:

- Welkomst door Jan Bartelsman en Thomas Scholte van SOUS.
- Introductie en uitleg over het menu en de bereidingswijze.
- Korte introductie Warchild.

vanaf 19.15 uur:

Aan tafel voor het eerste gerecht:
Thaise pastinaaksoep, éclair met crème van eekhoorntjesbrood en Dimsum

- Uitleg “try before you die” wijnen.
- Bereiding en genieten van het menu.
- Loterij met culinaire prijzen ten gunste van War Child.

23.00 uur:

einde programma

Parkeren en vervoer
Op locatie is het gratis parkeren op P1 en P2 van het Miele Experience Center. Let op: Er kan ook worden gezorgd voor vervoer naar huis in je eigen auto. Neem contact met ons op voor meer informatie. Ook zijn er goede hotels in de buurt aanwezig. 

Donderdagavond 23 mei vanaf 18:30

Locatie:
De Limiet 2
4131 NR Vianen

 

1637
SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.