Parkheuvel BBQ    Bezorginfo 
Parkheuvel BBQ    x
Bestellen kan tot 12:00 uur een dag voor bezorging, of tot het maximum is bereikt.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
Parkheuvel summer BBQ experience
Vanaf 10 mei OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 94,50
€ 94,50 p.p.
Parkheuvel summer BBQ vlees en groente
Vanaf 10 mei OP DI, DO, VR EN ZA  
€ 68,50
€ 68,50 p.p.

MET DEZE LUXE BBQ-BOX VAN ERIK VAN LOO IS EEN ONTSPANNEN BARBECUE GEGARANDEERD

De Parkheuvel BBQ-box bevat verrassende vis-, vlees- en groentegerechten voor op de barbecue en een luxe voorgerecht die alvast op tafel kan. Met de bijpassende dranken beleef je een ontspannen barbecue in eigen tuin of op je vakantieadres.

Bezorging door heel Nederland en een deel van België op dinsdag t/m zaterdag tussen 8.00 uur en 18:30 uur. 

x
miso aubergine, beef yakitori, stokbrood
Kwartelei, Madras crème
knoflookcrème, longpeper jus, Madras kip, kruidenboter
notenmix
Humus, MIso Aubergine, Beef yakitori
Garnalen en Coquille schelp
Haringkuit
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Parkheuvel summer BBQ experience

- Luxe notenmix van speciaalzaak Gotje

- Stokbrood Vanmenno met kruidenboter

- MRIJ rund, tartaar, groente-zoetzuur, kwartelei, haringkuit-kaviaar
(Dit koude voorgerecht kan tijdens het opwarmen van de barbecue bereid en gegeten worden)
(Schmidt classic kaviaar bij te bestellen)

- Gemarineerde provençaalse garnaal

- Gegratineerde coquille met krab en garnalen

- Miso Aubergine, Lapsang-souchong, notenmix, zwarte knoflook, tuinkers

- Gebraiseerde witlof met kerrie-hummus

- Gemarineerde biologische kippenpootjes met Madras kerriecrème
(deze is door Parkheuvel voorgegaard zodat mislukken onmogelijk is)

- Beef Yakitori met long pepper jus

- evt. Parkheuvel nagerecht en/of bonbons (Deze kunnen apart bijbesteld worden op onze a la carte pagina)

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


Vanaf 10 mei OP DI, DO, VR EN ZA
€ 94,50
€ 94,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
x
Alle onze gerechten kunnen sporen van gluten bevatten. Er wordt in sauzen soms gebruik gemaakt van sojasaus waar tarwe wordt gebruikt om de fermentatie op gang te brengen.
Ook komt in sojasausen in kleine hoeveelheden de smaakversterker glutamaat voor.

Parkheuvel summer BBQ vlees en groente

- Luxe notenmix van speciaalzaak Gotje

- Stokbrood Vanmenno met kruidenboter

- MRIJ rund, tartaar, groente-zoetzuur, kwartelei, haringkuit-kaviaar
(Dit koude voorgerecht kan tijdens het opwarmen van de barbecue bereid en gegeten worden)
(Schmidt classic kaviaar bij te bestellen)

- Miso Aubergine, Lapsang-souchong, notenmix, zwarte knoflook, tuinkers

- Gebraiseerde witlof met kerrie-hummus

- Gemarineerde biologische kippenpootjes met Madras kerriecrème
(deze is door Parkheuvel voorgegaard zodat mislukken onmogelijk is)

- Beef Yakitori met long pepper jus

- evt. Parkheuvel nagerecht en/of Parkheuvel bonbons (Deze kunnen apart bijbesteld worden)

INSTRUCTIES

INSTRUCTIEVIDEO


Vanaf 10 mei OP DI, DO, VR EN ZA
€ 68,50
€ 68,50 p.p.
Bijpassende wijnen & bijzondere extra's  
1159
1350
SOCIAL MEDIA
Realisatie Acadia.