Jonathan Zandbergen
Bezorginfo
Jonathan Zandbergen
Bestellen kan tot 12 uur voor de volgende dag bezorging op di, do, vrij en zat. Wij zijn gesloten voor bezorging van nieuwe orders van 16-22 december.
Bestel tijdig voor de Kerstdagen. Uiterlijk tot dinsdag 17 december of tot het maximum bereikt is. Extra ingelaste bezorgdagen op 23 en 30 december. Onze casualboxen worden ook op 25 Dec bezorgd.
A la carte (zelf samenstellen) kan niet meer besteld worden voor 23 en 24 december.
In gekoelde bestelbussen bezorging op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland en deel België tussen 8.00 en 18.30. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.
Koel bewaren, max 7ºC. De boxen zijn 2-3 dagen houdbaar
Eén dag van te voren ontvang je 's middags een email met de verwachte bezorgtijd
Wij bezorgen in blokken van 3 uur. De chauffeur belt ongeveer een 1/2 uur voor aankomst
De kosten van het gekoelde transport en handling liggen tussen de €29,50 en €36,00 afhankelijk van de order.
Gratis afhalen kan ook van 9:00 - 17:00 bij de winkel van Schmidt Zeevis op de Matlingeweg 333 in Rotterdam.
Mocht u op 24 of 25 december willen lunchen of dineren laat de box dan op 23 december bezorgen. Voor lunch of diner op 26 december de box op 24 december laten bezorgen.
Mocht u op oudejaarsavond willen dineren de box op 30 december laten bezorgen.
Winter of zomer, deze "wild" dinerbox van Jonathan Zandbergen moet je proeven.
Jonathan Zandbergen was jaren lang de chef van Merlet* en nu eigenaar van Chefspuurwild, the viptable en cheffd. www.jonathanzandbergen.com